ticketsbg.com (logo image)
 
  :: Начало  |  :: Условия за ползване  |  :: Партньори  |  :: За нас  |  :: Контакти  |  Потребителска кошница (image) Кошница (0.00 лв.)
   
Category (image)

:: Класика
:: Класическа музика
:: Концерт
:: Концерти - ЕМФ 2021
:: КОНЦЕРТМАЙСТОРИТЕ
line (image)


Login (image)
 
 
 
 
Забравена парола
 
Регистрирай се
 
line (image)


Advertise (image)
line (image)


03.10.2022   СТАТИС КАРАПАНОС И ГЕОРГИ ЧЕРКИН

понеделник, 03 октомври 2022 - 19:30ч.

Галерия и зала “Оборище 5”
Oborishte 5 Gallery and Hall гр. София ул. Оборище №5

Заболяване  на флетиста Статис Карапанос налага отлагане на неговия концерт от „Европейски музикален фестивал“ 2021. Виртуозният музикант трябваше да свири пред българската публика на 12 октомври. Новата дата на събитието е 3 ноември 2021 а всички закупени билети ще важат без заверка. Статис Карапанос, ще представи камерен рецитал заедно с един от любимците на българската публика – пианиста Георги Черкин. Статис Карапанос е възпитаник на Висшето училище за музика в Карлсруе, Германия, което завършва с отличие. Преди това той е живял в България, където е учил в НМУ „Л. Пипков" в София. Той е изнасял концерти като солист на множество оркестри, както и камерни рецитали като дуо със забележителния диригент и пианист Кристоф Ешенбах. В програмата: музика от Фр. Шуберт и Цезар Франк. „Европейски музикален фестивал" 2021 се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата и Столичната община - Календар на културните събития на СО и под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София.

КУПИ ОНЛАЙН

Във връзка със заповед № РД-01-856/ 19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването относно прилагане на задължителни противоепидемични мерки, включително условията за допускане на публика в концертни зали, Ви информираме, че събитията от програмата на „Европейски музикален фестивал" 2021 през м. ноември и декември 2021 ще бъдат реализирани по план, като публиката ще бъде допускана до съответните зали с валиден Зелен сертификат, който можете да изтеглите от https://www.his.bg при следните случаи:

- Ваксиниране срещу COVID-19
- Преболедуване от COVID-19, диагностицирано чрез PCR или бърз антигенен тест в Единния информационен портал
- Отрицателен PCR тест, проведен до 72 часа преди влизане в залата
- Отрицателен бърз антигенен тест, проведен до 48 часа преди влизане в залата

Тези условия не се отнасят за лица под 18 годишна възраст.

Посетители, които не представят Зелен сертификат, няма да имат възможност да посетят концертите от "Европейски музикален фестивал" и сумите за закупени билети няма да им бъдат възстановявани.


 
 
"Кантус Фирмус" АД
София 1504
ул. Панайот Волов 3, ет 5
Тел:
00359 2 980-47-87
http://ticketsbg.com
info@ticketsbg.com
account@jazzfmbg.com
concerts@jazzfmbg.com
 © 2005-2009 Ticketsbg.com Всички права запазени  SSH design (image)